Pokličite me na: 

Če sem vas ravno ujel v trenutku, ko želite prenoviti svoje stanovanje ali hišo, vendar imate premalo časa za montažo pohištva, potem si le vzemite čas in skrbno preberite, kar vam bom zaupal v nadaljevanju prispevka. Pomagal vam bomo razjasniti, kaj je najpomembneje pri montaži najrazličnejšega pohištva v vašem domu ali katerem od drugih objektov, kamor si želite postaviti povsem nove kose pohištva. Ker pa imate premalo časa, vam bom lahko s svojimi izkušnjami znal najbolje pomagati ter svetovati.

Montaža predsobe

Ena od bolj zahtevnih montaž pohištva vključuje montaža predsobe. Ta je težavna predvsem zato, ker je tak prostor nekoliko omejen in neobičajnih kotov. Poskrbel bom za to, da bo vaš hodnik maksimalno izkoriščen in uporaben. V tej sobi je potrebno namestiti pohištvo, ki bo v največji meri služilo za shranjevanje oblačil in čevljev.

Montaža kuhinje

Montaža pohištva v kuhinji je vsekakor izredno pomembna. Tudi ta del vašega doma je lahko pri tej storitvi dokaj težaven oziroma problematičen. Toda, če boste ob sebi imeli pravega mojstra, potem boste lahko povsem mirni, saj bodo prav vsi kuhinjski elementi postavljeni na najboljši možen način.

Montaža spalnice

Montaža pohištva v spalnici je najpogosteje težavna zato, ker vključuje velike in zelo težke garderobne omare. Problem pogosto predstavljajo tudi ležišča, ki so še posebej nerodna za prenašanje. Najbolje bo, da tako delo prepustite izkušenim. Posledično boste zagotovo mirneje in bolj udobno spali.

Montaža mladinske sobe

Montaža pohištva v mladinskih sobah zahteva izjemno pozornost in natančnost. Zagotovo se še kako dobro zavedate, da so otroci nepredvidljiva bitja, ki se lahko odločijo tudi za plezanje po novih omarah in še po čem. Poskrbite za vse ostre robove in jih primerno zaščitite. Tako ne bo prišlo do nepotrebnih poškodb pri njihovih igrah.

Montaža kopalniškega prostora

Montaža pohištva v kopalnici mora biti nujno opravljena od nekoga, ki se na to spozna. Potrebno ni le znanje iz področja montaže, temveč tudi na vodoinštalaterska dela. Zagotovo bom na najboljši način poskrbel za celotno montažo prav vseh potrebnih kopalniških elementov.

Montaža mansardne sobe

Montaža pohištva v mansardnih stropih je zelo pogosto povezana z zelo nizkimi stropi. Obenem vam težave lahko povzročajo še zelo zapleteni koti. Te je pri montaži potrebno še posebej obvladati, kajti stene se lahko zelo hitro poškodujejo, prav tako tudi ostali elementi pohištva. Tudi pri tej vrsti montaže naj vam ob strani stojijo izkušene osebe, ki natanko vedo, kako se stvari pravilno in učinkovito sreže.

Montaža pohištva je torej v večini primerov kar zahtevno in težko opravilo. Najbolje je, da ga za vas opravi vrhunski strokovnjak.

Nekaj referenc

Potrebujete še več informacij o mojem delu? Pošljite mi sporočilo.